ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. De asemenea ne puteți scrie un e-mail la adresa de e-mail hello@broxo.ro și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Returns

Pentru a continua cu UN retur, urmați acești pași simpli

1. Împachetați articolele dvs.

Puneți articolul(ele) (în ambalajul original) într-o cutie mai mare (NU expediați doar cutia în care a ajuns produsul).

2. Trimite-ne un e-mail cu titlul Retur

Trimite-ne un email la hello@broxo.ro, cu conceptul de „Retur”, și numărul de comenzi pe care vrei să le returnezi (fie retur total, fie parțial) și specificând produsele pe care vrei să le returnezi.

 

3. Adresa de retur

Bulevardul Timișoara 26
Complex Comercial Plaza RomaniaEtaj 1061331
București, Romania 

În atenția Departamentului de Retur

4. Livrare și Colectare

Trimite pachetul.

 

5. Rambursare

Odată ce pachetul dumneavoastră a ajuns la depozitul nostru, returul va fi procesat de departamentul nostru de calitate. Acest proces poate dura până la 14 zile lucrătoare și odată ce este finalizat, rambursarea va fi efectuată. În funcție de banca dvs., acest lucru poate dura între 3 și 10 zile.

Shipping

Puteți verifica starea comenzii în două moduri:

  A. Din e-mailul de confirmare a expedierii

Veți primi un e-mail care vă indică faptul că comanda dumneavoastră este pe drum, cu un link către pagina companiei de logistică care face expedierea.

 

  Faceți clic pe numărul de urmărire pe care îl veți găsi în e-mailul de confirmare a expedierii.

  B. De asemenea, poți accesa site-ul broxo, iar în contul tău poți vedea starea comenzilor tale.

Mai întâi, asigurați-vă că e-mailul nu a ajuns în dosarele spam sau nedorite ale contului dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acolo e-mailul de confirmare a comenzii sau bănuiți că ați greșit adresa de e-mail la plasarea comenzii, vă rugăm să ne contactați prin chat-ul de pe pagină sau trimițând un e-mail la hello@broxo.ro cunumărul de comndă pentru a primi ajutor!

Încercăm să îndeplinim fiecare solicitare pe care o primim, dar în rare ocazii, este posibil să nu reușim să facem acest lucru. În acest caz, vă vom informa cât mai curând posibil prin e-mail și vom include întotdeauna motivul anulării. De asemenea, activăm rambursarea în același timp în care trimitem actualizarea prin e-mail.

Dacă doriți să ne contactați o puteți face la următoarea adresă de e-mail: hello@broxo.ro