Doriți să colaborați cu noi?

 

Dacă credeți că aveți o propunere care ne-ar putea interesa trimiteți un e-mail la hello@broxo.ro

 

 

NOTIFICARE LEGALĂ PENTRU CONCURSURI ȘI PROMOȚII:

 

 

BAZELE LEGALE PENTRU PARTICIPAREA LA TRAGEREA LA SORȚI DE PE CONTUL DE INSTAGRAM BROXOSNEAKERS 07/11/2022

 

1.- SOCIETATEA CARE ORGANIZEAZĂ CONSURSUL

Societatea BROXO RETAIL S.R.L. cu sediul social în B-DUL TIMIȘOARA NR. 26, CLĂDIREA PLAZA ROMANIA OFFICES, BIROUL 127, ET. 1, COD POȘTAL 061331, SECTOR 6, BUCUREȘTI și numărul de identificare CIF: RO43761269 organizează în scop promoțional extragerea la sorți cu premii (denumită în continuare "Concurs") pe teritoriul României, care se va desfășura prin intermediul internetului, exclusiv pentru utilizatorii cu vârsta de peste 18 ani, în conformitate cu prevederile secțiunii privind condițiile de participare.

 

2.PERIOADA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfășoară în perioada 07/11/2022- 10/11/2022 ora 23:30. Condițiile de participare trebuie să fie menținute pe întreaga perioadă de desfășurare a concursului.

 

3.- CONDIȚII DE PARTICIPARE ȘI MECANISMUL PROMOȚIEI

Cerințele de participare vor fi următoarele:

  • Pot participa persoanele care au peste 18 ani.
  • Vor putea participa doar utilizatorii care urmăresc contul de Instagram @Broxosneakers pentru o perioadă nedeterminată de timp.
  • Profilurile participanților trebuie să fie reale.
  • Participanții trebuie să dea like & share la postarea in care se anunță începerea concursului.
  • Trebuie menționați în comentarii doi prieteni care ar putea fi interesați de concurs (mai multe comentarii cu tag-uri de persoane diferite, mai multe șanse de câștig. Sunt excluse branduri sau persoane publice).
  • Share-ul în Stories nu este obligatoriu, dar ne ajută să dăm vizibilitate concursului.
  • Participanții vor putea participa de un număr de ori egal cu cel al comentariilor publicate în cadrul acestei promoții. (Comentarii valide asa cum s-a menționat anterior)

Mecanica acestui concurs constă în urmărirea pe termen nelimitat a contului de Instagram @broxosneakers și menționarea a doi prieteni într-un comentariu pentru a participa la extragerea la sorți,a unui voucher în valoare de 100€. Voucherul poate fi utilizat pentru a realiza cumpărături pe site-ul www.broxo.ro, doar in data de 11.11.2022

Câștigătorul va fi desemnat prin extragere si anunțat în stories.

Premiul se trimite doar pe teritoriul României.

 

4.- CONDIȚII DE DESFĂȘURARE A PROMOȚIEI ȘI PREMII

UN câștigător va fi ales la întâmplare. Câștigătorul va primi ca premiu un voucher de 100€. 

Acest voucher va fi cheltuit in data de 11.11.2022 pentru a realiza cumpărături de pe site-ul www.broxo.ro.

Voucherul se consideră ca fiind plata produselor de pe site. Transportul se va plati aparte, în cazul in care câstigătorul nu se încadrează în cei 100€(în acest caz 489RON). 

Plata diferenței de preț se face cu cardul, întrucât nu avem opțiunea de plată ramburs.

Voucher-u se poate folosi la plata unei singure comenzi. 

5.- LIMITĂRI

În cazul în care devine evident că oricare dintre participanți nu respectă cerințele cerute în cadrul condiților de participare din Regulament sau datele furnizate pentru participare nu sunt reale, participarea acestora va fi considerată nulă și necuvenită și vor fi excluși automat din Concurs, pierzând toate drepturile la premiul acordat în virtutea acestei Concurs.

Următoarele persoane nu pot participa la Concurs:

  • Angajații și familiile angajațiilor societății și a altor entități cu personalitate juridică legate de Broxo Retail S.R.L
  • Persoanele fizice care participă direct sau indirect la capitalul Broxo Retail S.R.L.
  • Orice altă persoană fizică care a participat direct sau indirect la organizarea acestui Concurs sau a fost implicată direct sau indirect în pregătirea sau dezvoltarea acestuia (agenție, furnizori etc.).

Premiul acordat nu va fi transferabil sau supus schimbării, modificării sau compensării la cererea Participanților și nu poate fi schimbat cu nici un alt produs, model, culoare sau bani. Broxo Retail S.R.L. își rezervă dreptul de a face orice modificare, de a suspenda sau de a prelungi aceast Concurs dacă există un motiv întemeiat și după o notificare legală prealabilă. Câștigătorul va fi responsabil pentru orice taxe fiscale sau impozite pe care acceptarea premiului le-ar putea implica, precum și pentru orice alte cheltuieli care decurg din acest concurs și care nu sunt asumate în mod expres de Broxo Retail S.R.L. în aceste temeiuri legale. Se stabilește o perioadă de CINCIZECI (15) zile calendaristice de la data la care premiul este acordat pentru a face orice reclamație justificată. Broxo Retail S.R.L. își rezervă dreptul, dacă este necesar, de a înlocui premiul cu un altul cu caracteristici similare.

Câstigătorul are 24 de ore termen pentru a se pune in contact cu noi pentru revendicarea premiului. In caz contrar se va face altă extragere.

 

6.- PUBLICAREA DE OBSERVAȚII SAU OPINII

Comentariile sau opiniile al căror conținut este considerat nepotrivit, ofensator, jignitor sau discriminatoriu sau care ar putea încălca drepturile unor terțe părți nu vor fi permise. Comentariile împotriva unei persoane, care încalcă principiile dreptului la onoare, la intimitate personală și familială și dreptul la propria imagine nu vor fi permise. Nu vom fi responsabili pentru niciun prejudiciu cauzat de comentariile făcute de participanții la Concurs, care în orice moment pot jigni sensibilitatea altor participanți.

 

7.- EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Cu titlu exemplificativ, dar nu limitativ, nu vom fi răspunzători pentru eventualele pierderi, furturi, întârzieri sau orice alte circumstanțe imputabile unor terțe părți care pot afecta desfășurarea acestui Concurs și nici nu vom fi responsabili pentru utilizarea de către participant a premiului obținut în cadrul acestei Concurs și nu ne vom asuma nici o responsabilitate pentru orice daune sau prejudicii de orice fel care ar putea fi suferite de către Participanți, câștigător sau terțe părți.

 

8.- INSTAGRAM

Promoția nu este sponsorizată, administrată sau asociată în vreun fel cu Instagram, iar participanții exonerează Instagram de orice responsabilitate pentru orice daune rezultate din promoție.

9.- SCHIMBĂRI

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a extinde acești termeni și condiții promoționale, în măsura în care acest lucru nu aduce perjudicii sau subminează drepturile participanților la promoție.

10.- LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Aceste temeiuri juridice sunt reglementate în conformitate cu legislația română in vigoare. Instanțele și tribunalele din orașul București vor fi competente să soluționeze orice reclamație sau litigiu care poate apărea în legătură cu valabilitatea, interpretarea sau îndeplinirea acestor termeni și condiții.