Refund policy

Termeni si Condiții Retur

 

Doriți să returnați un articol care nu v-a plăcut?

Trebuie îndeplinite următoarele condiții:

Perioada de returnare este de 14 zile calendaristice de la data la care dvs. sau un terț numit de dvs., altul decât firma de transport, a intrat în posesia articolelor.

Vă reamintim că articolul trebuie să fie nou, fără a fi utilizat și să conțină toate elementele (etichete, ambalaj, bon de livrare etc.) incluse în momentul livrării.

În cazul încălțămintei, cutia de pantofi face parte din produsul original, asigurați-vă că o împachetați corect într-o altă cutie, astfel încât să nu fie deteriorată în timpul transportului.

 În caz contrar, ați putea fi penalizat cu până la 100% din valoarea articolului.  

Sunteți unicul responsabil pentru diminuarea valorii bunurilor, care rezultă din alte manipulări decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării acestora.


Cum informez că doresc să returnez produsul?

Foarte simplu, doar trimite-ne un e-mail la hello@broxo.ro cu următoarele informații:

- Numărul de comandă

- Data la care ați primit comanda

- Numele complet al cumpărătorului

- Adresa cumpărătorului

- Motivul returului

Pentru a respecta termenul de retururi, este suficient ca comunicarea privind exercitarea de către dumneavoastră a acestui drept să fie trimisă într-un termen de maxim 14 zile de la recepționarea produselor.

O să primiți un e-mail de la echipa noastră în care vă vom indica adresa la care trebuie trimis coletul și pașii care trebuie urmați.

Cheltuielile de retur sunt suportate de către consumator.

 

Ce se întâmplă dacă a trecut termenul limită?

Nu acceptăm returnări de articole nedorite în afara perioadelor indicate mai sus.Dacă încercați să faceți un retur după ce termenul limită a expirat, este posibil să fie necesar să vi-l trimitem înapoi, cerându-vă să acoperiți costurile de transport. 

Termen de rambursare 

După ce primim produsul și verificăm că este în stare bună, vă vom face rambursul folosind aceeași metodă de plată folosită în momentul achiziției.

Perioada în care se face rambursul depinde de bancă și de metoda de plată pe care ați folosit-o pentru achiziție: 

- Card de debit: de la 2 la 8 zile;

- Card de credit: până la 30 de zile (în funcție de ciclul de facturare al cardului);

- Paypal: termenii de rambursare depind de metoda de plată salvată în contul dumneavoastrăde Paypal.        

 Returnați un articol defect sau incorect? În acest caz, următoarea procedură trebuie efectuată cât mai curând posibil după primirea articolului.

 1. Trimiteți un e-mail la hello@broxo.ro indicând în subiect: „Articol defect/incorect” și includeți numărul comenzii, precum și fotografiile produsului în cauză făcute din unghiuri diferite.

2. Trimiteți produsul înapoi la depozitul nostru împreună cuo declarație semnată că articolul nu a fost utilizat într-un mod necorespunzător.  

3. Dacă după verificarea produsului, constatăm că a fost un defect de fabricație, vă vom rambursa toate cheltuielile, inclusiv costurile de transport. Dacă, dimpotrivă, se stabilește că este un defect rezultat din cauza utilizării greșite a articolului, vă vom returna produsul, iar costurile de transport vor fi asumate în întregime de către dvs.  

Doriți să vă schimbați articolul?

Nu acceptăm schimburi. În acest caz trebuie să returnați articolul pe care nu îl doriți folosind instrucțiunile descrise mai sus și să plasați o nouă comandă cu produsul dorit.